Τα έργα μας 2021-04-15T14:33:08+00:00

Δείτε κάποια δείγματα της δουλειάς μας

Δείτε Περισσότερα

Η G Group παρουσιάζει νέες προτάσεις, σε μοντέρνες συνθέσεις σχεδίων και χρωμάτων διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το προσωπικό σας στυλ.

Η G Group, μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, αναλαμβάνει έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου. Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.

Κάθε ανακαίνιση σπιτιού στην G Group είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν ασφάλεια και εργονομία.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της κατασκευής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του παράδοση στον πελάτη και ως εκ τούτου, προσφέρουμε 5-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, και δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.

Η εταιρεία μας διατηρεί μόνιμο συμβόλαιο αστικής ευθύνης με κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, με την οποία καλύπτονται όλα τα ιδιωτικά έργα που αναλαμβάνει εντός Ελλάδας, ως προς την υφιστάμενη περιουσία των πελατών μας, αλλά και ως προς την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Στην G Group διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε. Δείτε κάποια από τα έργα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!