Η Εταιρεία

/Η Εταιρεία
Η Εταιρεία 2021-10-19T15:54:14+00:00

G Group | Η Εταιρεία

Η G Group βρίσκεται στο χώρο της ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων, διαμερισμάτων και καταστημάτων από το 1992.

Η G Group, μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών
αναλαμβάνει έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να ανασκευάσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου.

Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.

Ιδιοκτήτης, εμπνευστής και δημιουργός της G GROUP είναι ο κος Γουσέτης Θεόδωρος, ο οποίος έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω  απο 185 κτήρια , ενώ πραγματοποιήσει περισσότερες από 550 ανακαινίσεις.

Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης.

Ο κος Γουσέτης είναι μέλος της Ε.Κ.Κ.Ε. (Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος) και του  Τ.Ε.Ε. (Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος).

Κάθε προϊόν της G Group είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν ασφάλεια και εργονομία.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της κατασκευής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του παράδοση στον πελάτη. Ως εκ τούτου προσφέρουμε 5-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, και δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.
Στην G Group διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε.

Ενημερωθείτε σήμερα για οποιαδήποτε μορφή ολικής ή μερικής ανακαίνισης και αναπαλαίωσης επιθυμείτε!

– Το όραμα μας –

Η Κατασκευή, η ανακαίνιση και η δημιουργία χώρων που προορίζονται για να σας προσφέρουν γαλήνη, ευτυχία και όμορφες στιγμές, με υψηλή αισθητική, σύγχρονο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

– Happy living Spaces –

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι:

• Η αξιοπιστία προς τους πελάτες και η απόλυτη ικανοποίηση τους.
• Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας.
• Η πλήρης, και ευέλικτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
• Η άρτια και διαρκής υποστήριξη των πελατών μας σε όλα τα στάδια του έργου.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι, να παρέχουμε  υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών μας, μέσω του επαγγελματισμού μας και της προσήλωσης μας στις ανάγκες των πελατών.

Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας, η διαρκής εξέλιξη και η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, αλλά και η διαρκής ενημέρωση μας για τις νέες τάσεις που επικρατούν στην αγορά, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.

Η G Group αποτελείται από μια ομάδα καταρτισμένων και απόλυτα εξειδικευμένων συνεργατών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία για την ταχεία και ευέλικτη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.
Οι αρχές που συνθέτουν την πολιτική και την εικόνα της εταιρείας μας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Γνωρίστε μας και ελάτε να συζητήσουμε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας !

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας δεν είναι για εμάς «μια ακόμα δουλειά»

Είναι ευχαρίστηση αλλά πάνω από όλα ευθύνη. Γιατί, μπορεί να γνωρίζουμε τις συνέπειες μιας λάθος απόφασης ή πώς να αποφύγουμε «κρυφά» και περιττά κόστη, αλλά κυρίως γνωρίζουμε τι πραγματικά σημαίνει ένα όμορφο σπίτι για εσάς. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Ανακαίνιση ή Διασκευή Επαγγελματικών Χώρων

Η εξειδίκευσή μας στην ανακαίνιση, επέκταση και διασκευή επαγγελματικών χώρων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις, που διακρίνονται για την ταχύτητα και την οικονομία κατασκευής τους.

Όλα τα έργα μας διακρίνονται από την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αίσθηση ενός σύγχρονου, πολυτελούς επαγγελματικού χώρου. Παράλληλα, ακολουθούμε πιστά τα πρότυπα κατασκευής πανομοιότυπων καταστημάτων (franchise) κάθε εταιρείας !

Βρίσκεστε εκτός Αθήνων; Κανένα πρόβλημα!

Αναλαμβάνουμε για εσάς το έργο εξ’ολοκλήρου. Από την έκδοση πολεοδομικών αδειών ως την ολοκλήρωση με δίκη μας μελέτη, επίβλεψη, χρονοδιάγραμμα, συγγραφή υποχρεώσεων που περιλαμβάνει όλες τις εργασίες (εκσκαφής, σκελετού κ.λ.π.) και όλα τα στάδια μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου !

Η πολύχρονη πείρα μας το εγγυάται !

Υπηρεσίες

 • Ολική Ανακαίνιση κατοικίας
 • Ανακαίνιση – Κατασκευή πολυκατοικιών/μονοκατοικιών
 • Ανακαίνιση – Κατασκευή καταστημάτων & γραφείων
 • Ανακαίνιση – Κατασκευή Εξοχικών κατοικιών
 • Αρχιτεκτονική και Διακοσμητική μελέτη
 • 3D Φωτορεαλιστική απεικόνιση
 • Παρουσίαση του έργου σε Εικονική Πραγματικότητα – Virtual Reality
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ G GROUP
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ – ISO 9001:2015

anakainisi-katastimaton (5)

anakainisi-katastimaton (3)

Γιατί να επιλέξετε την G Group;

 1. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα των κατασκευών της κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2015
 2. Εγγυημένη παράδοση, εντός χρονοδιαγράμματος – πάντα !
 3. Πενταετής εγγύηση ορθής λειτουργίας για κάθε εργασία μας
 4. Καμία απολύτως κρυφή χρέωση
 5. Πάντα στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε, με εξειδικευμένους συνεργάτες και το μόνιμο προσωπικό μας
 6. Πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας υλικά από κορυφαίες εταιρείες, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές
 7. Αστική ευθύνη ως προς την υφιστάμενη περιουσία των πελατών μας, αλλά και έναντι τρίτων

Η εταιρεία μας διατηρεί μόνιμο συμβόλαιο αστικής ευθύνης με κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, με την οποία καλύπτονται όλα τα ιδιωτικά έργα που αναλαμβάνει εντός Ελλάδας, ως προς την υφιστάμενη περιουσία των πελατών μας, αλλά και ως προς την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 210 9589 001

Είπαν για εμάς

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην G GROUP και προσωπικά στο Θοδωρή Γουσέτη για όλη την διαχείριση της δύσκολης ανακαίνισης  που έβγαλε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανακαίνιση του δικού μου χώρου ήταν πολύ δύσκολη  επειδή στο σπίτι υπάρχει παιδί με ειδικές ανάγκες και αυτό προϋποθέτει ειδική μελέτη και κατασκευή τόσο σε θέμα ασφάλειας όσο και λειτουργικότητας. Ακόμα και οι ώρες και ο τρόπος εργασίας έπρεπε να είναι πολύ ιδιαίτερος, συγκεκριμένος και απαιτητικός για ευνόητους φυσικά λόγους, κάτι το οποίο μου φαινόταν  παρά πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αλλά ο Θοδωρής Γουσέτης με τον μοναδικό του τρόπο, το έκανε να δείχνει  παρά πολύ απλό και βατό. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ καλά από την πρώτη φορά που τον συνάντησα και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε και πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικά στο Θοδωρή Γουσέτη για την απλοποίηση τόσο δύσκολων καταστάσεων.

Νίκη Α. - Μοσχάτο, Τραπεζικός υπάλληλος

Η συνεργασία μου μαζί σου Θοδωρή ήταν άψογη. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα ήθελα!

Λόγω του ότι εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας δεν ήμουν στην Ελλάδα και  ήμουν στο εξωτερικό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ  ώρες ολόκληρες, ήταν για εμένα το πιο σημαντικό από όλα.
Έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είπαμε, υπήρχε μια σωστή βάση από την αρχή, προς έκπληξη μου υπήρχε μια προσφορά 25 σελίδων η οποία ήταν για μένα πάρα πολύ αναλυτική κατατοπιστική και ξεκάθαρη.
Όλα  έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν.
Είχα έναν άνθρωπο, τον Θοδωρή, με τον οποίο μιλούσα και ο Θοδωρής τα κανόνιζε όλα.
Δεν χρειαζόταν να μιλήσω με δεκαπέντε διαφορετικούς ανθρώπους, και έγιναν όλα όπως τα είχαμε συμφωνήσει .

Αυτό που ξεχώρισα σε σένα ήταν ο επαγγελματισμός σου. Ήσασταν όλοι πολύ επαγγελματίες και έχεις μια μεγάλη ομάδα η οποία δουλεύοντας  διαρκώς , καταφέρατε να γίνουν όλα έγιναν μέσα στο χρόνο παράδοσης που είχαμε συμφωνήσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά τους χρόνους. Όλα έγιναν στο χρόνο που έπρεπε να γίνουν.
Όλα έγιναν σωστά, το διακοσμητικό σου τμήμα έδωσε φοβερά εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο διαμέρισμα μου, που είναι πολύ βασικό σε ένα διαμέρισμα που ορίζεται για χρήση μέσω AirBnb .

(Δεν είδα ατέλειες στο σπίτι, δεν είδα κάτι που δεν λειτουργούσε σωστά, και έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είπαμε.) Το προσωπικό σου χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, με το αποτέλεσμα να  είναι απίστευτο!

Όσον αφορά το κόστος των υπηρεσιών σας, ήταν μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια της αγοράς. Δεν ήσουν ούτε ο πιο φθηνός , αλλά ούτε και  ο πιο ακριβός, αλλά όμως  η δουλειά που κάνατε ήταν αυτό που λένε ‘’value for money’’.
Θοδωρή θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο η γνωστό. Είσαι πολύ αξιόπιστος, έμπιστος και γνώστης του αντικειμένου, έχεις πολύ καλή ομάδα, έχεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα και αστείρευτες ιδέες , είσαι συζητήσιμος και αναλαμβάνεις το όποιο project  γνωρίζοντας ακριβώς  τι πρέπει να κάνεις και πάντα λειτουργώντας  με επαγγελματισμό
Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

Ασημίνα Τ., Οφθαλμίατρος

Η συνεργασία μου με την G GROUP  πέρα από το φοβερό τελικό αποτέλεσμα, ήταν άψογη.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ξεχώρισα το ενδιαφέρον που έδειξε όλη η ομάδα και συγκεκριμένα ο Θοδωρής Γουσέτης  στο να βγει ένα άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα .

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει κάτι στο σπίτι του και ειδικά αν μη τι άλλο κουζίνα όπως έφτιαξα εγώ , προτείνω την G GROUP ανεπιφύλακτα ! Για το μπάνιο δεν έχω εικόνα, αλλά θα έχω σύντομα γιατί είναι καθοδόν!! Recommendation εκατό τοις εκατό και συγκεκριμένα στον Θοδωρή και για να ξέρετε παιδιά σας έχω ήδη συστήσει!

Η παράδοση  ήταν εντός του πλαισίου συμφωνίας και μάλιστα σε δύσκολη χρονική περίοδο, στις αρχές Αύγουστου . Σε σχέση με την δουλειά η τιμή ήταν άψογη και μάλιστα εάν είχα δει από πριν το τελικό αποτέλεσμα θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω και ΄x’ λεφτά παραπάνω.

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω την κουζίνα και μου φαίνεται  ότι την βλέπω σε βιτρίνα έκθεσης !

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και ανυπομονώ να μου φτιάξετε και το μπάνιο.

Γαβριήλ Μ - Κυψέλη, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Φοβερή ομάδα !

Είναι η πρώτη φορά που είμαι απόλυτα ευχαριστημένη ! Μην ψάχνετε τριγύρω, εδώ είναι η λύση για κάθε εργασία!

Ελένη Κ., Διαφημίστρια

Πολύ καλή δουλειά δουλειά !!

Ο επαγγελματισμός σας κύριε Γουσέτη ηταν  παραπάνω από άψογος και τα συνεργεία σας πραγματικοί επαγγελματίες.
Το σπίτι έγινε τέλειο και καθαρό όπως είχατε υποσχεθεί !
Σας ευχαριστούμε όλους.

Γιώργος Ρ., Δικηγόρος

Η συνεργασία μας μαζί σου Θοδωρή ήταν άψογη άψογη άψογη !!

Είχαμε πρώτα από όλα συνεννόηση, ότι είπες το έκανες με το παραπάνω, ήσουν ντόμπρος και από την ώρα που συστηθήκαμε και μου έσφιξες το χέρι κατάλαβα ότι ήσουν ο άνθρωπος μας !  Θοδωρή σε αυτό που κάνεις είσαι πάααρα πολύ καλός, επικοινωνιακός , ζεστός άνθρωπος και φοβερός επαγγελματίας.

Δεν ήταν κάτι σε παρένθεση ή με αστεράκι και άγνωστο κοστολόγιο, ότι είπες από την αρχή αυτό έγινε !

Έχω πει ήδη παρά πολλά για σένα, ότι είσαι ο καλύτερος μακράν και ότι είχαμε την καλύτερη συνεργασία. Μπήκαμε μέσα στο σπίτι ακριβώς στην ώρα μας χωρίς να έχουμε αλλάξει ούτε μια μέρα από την ημερομηνία παράδοσης παρόλο που είχαμε καθυστέρηση από εξωγενείς παράγοντες .

Πολύ καλές οι τιμές και είχες δώσει την καλύτερη  και πιο εμπεριστατωμένη προσφορά από όλες όσες πήραμε.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και σου ευχόμαστε από την καρδιά μας τα καλύτερα.

Κώστας Γ., Οδοντίατρος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!