Εικονική Περιήγηση 360 2020-12-02T10:02:38+00:00

Εικονική Περιήγηση 360

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε μερικά απο τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει!

Τι είναι η εικονική περιήγηση 360 ή αλλιώς 360 photo tour;

Εικονική περιήγηση 360, είναι η εικονική περιήγηση  σε ένα υπαρκτό χώρο ή τοποθεσία, που μας δίνει την αίσθηση μιας ρεαλιστικής διαδρομής μέσα στον χώρο η την τοποθεσία αυτή. Η εικονική περιήγηση δημιουργείται από μια ειδική κάμερα που αποτυπώνει τον χώρο πανοραμικά και σε 360 μοίρες γύρω από το σημείο λήψης.

Η πανοραμική φωτογραφία 360 σας επιτρέπει  να κινηθείτε, στο χώρο διαδραστικά (virtual tour) και να δείτε κάθε σημείο του χώρου που σας ενδιαφέρει όπως θα κάνατε εάν βρισκόσασταν στον χώρο. Η κίνηση είναι εύκολη προς όλες τις κατευθύνσεις μόνο με χρήση του ποντικιού. Κάνοντας κλικ στην εικόνα (και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού) κοιτάζετε προς καθε κατεύθυνση,  αλλά μετακινήστε στο χώρο, αναλόγως με τα σημεία λήψης που είναι διαθέσιμα στο κάθε tour.

Με αυτό τον τρόπο περιηγείστε εικονικά στο χώρο.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εικονικές περιηγήσεις μας για προβολή σε οθόνη η για απεικόνιση μέσω του συστήματος Virtual Reality

Πατήστε το πλήκτρο ”Start” για να ξεκινήσετε την περιήγηση

Πατήστε αυτό το κουμπί στο κάτω δεξιά μέρος  της εικόνας στις παρακάτω 360° προβολές, για να μεταφερθείτε σε «πλήρη οθόνη»

Κατόπιν  για να περιστρέψτε την εικόνα, κάντε «κλικ» με το ποντίκι σας και «σύρετε»  την εικόνα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε να δείτε, και πατήστε στα σημεία ελέγχου για να κινηθείτε στο χώρο ή πατήστε κάτω αριστερά την επιλογή ”Scenes” για να μεταφερθείτε στο κάθε χώρο απευθείας.

Εικονική περιήγηση διαμερίσματος στο ΚορυδαλλόΕικονική περιήγηση διαμερίσματος στο Νέο ΗράκλειοΕικονική περιήγηση διαμερίσματος στο ΡέντηΕικονική περιήγηση διαμερίσματος στο ΠαγκράτιΕικονική περιήγηση διαμερίσματος στην Κηφισιά

  • Πατήστε το κουμπί [  ] για να μεταφερθείτε σε πλήρη οθόνη
  • Kάντε «κλικ» με το ποντίκι σας και «σύρετε» την εικόνα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε να δείτε
  • Επιλέξτε απο τις μικρογραφίες σε ποιο σημείο του σπιτιού θέλετε να μεταφερθείτε

– Το όραμα μας –

Η Κατασκευή, η ανακαίνιση και η δημιουργία χώρων που προορίζονται για να σας προσφέρουν γαλήνη, ευτυχία και όμορφες στιγμές, με υψηλή αισθητική, σύγχρονο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

– Happy living Spaces –

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!