Αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη 2021-04-15T14:12:45+00:00

Αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη

   Η G group   παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης , κατασκευής αλλά και σχεδιασμού κατοικιών. Ο σχεδιασμός μιας κατοικίας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία , στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ο σχεδιασμός συστημάτων θέρμανσης, ηλεκτροδότησης , ύδρευσης, αποχέτευσης, συστημάτων κλιματισμού, εξαερισμού, αλλά και μία ολοκληρωμένη διακοσμητική μελέτη. Η μελέτη αυτή, έχει ως γνώμονα την πλήρη εκμετάλλευση των χώρων , την λειτουργικότητα τους , αλλά και το αισθητικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην ανακαίνιση της κατοικίας σας έχοντας φανταστεί το ιδανικό σπίτι για εσάς.  Για να εξασφαλίσουμε όμως ένα άρτιο αποτέλεσμα, συμβαδίζοντας με τις τεχνικές προδιαγραφές των κατασκευών, αλλά και τι μας επιτρέπει ο ίδιος ο χώρος να κατασκευάσουμε, θα πρέπει να το πραγματοποιήσουμε  μόνο με ένα  καλό  και ποιοτικό σχεδιασμό. Η έλλειψη του τελευταίου  μπορεί να προκαλέσει  επιπλέον έξοδα και ένα αποτέλεσμα το οποίο υστερεί ποιοτικά, αλλά και αισθητικά  και δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά standards της εταιρείας μας.

Η εξέλιξη τον σύγχρονων τεχνολογιών μας  επέτρεψε να κάνουμε την διαδικασία σχεδιασμού, κατασκευής, αλλά και της διακοσμητικής μελέτης, γρηγορότερη και  με χαμηλότερο κόστος.

Λίγα λόγια για την Αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη

Εάν επιθυμείτε  την κατασκευή ενός πολύ πρακτικού , ελκυστικού και αισθητικά άρτιου αποτελέσματος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, ώστε να γίνει πλήρης εκμετάλλευση των χώρων αυξάνοντας έτσι την εργονομία τους αλλά και την αισθητική τους αξία.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση πλήρους αρχιτεκτονικής μελέτης για την αναδιαμόρφωση των χώρων του ακινήτου σας και επιμερίζεται στις εξής φάσεις:

 • Η πρώτη αφορά την Προμελέτη και Οριστική μελέτη
  Είναι η φάση που προκύπτουν διαφορετικές προτάσεις, καθώς και η επιλογή μιας από αυτές για υλοποίηση. Στη φάση αυτή προκύπτουν τα απαραίτητα προοπτικά σκίτσα και τρισδιάστατες απεικονίσεις με φωτορεαλισμό (3D-RENDER) για να περιγραφεί με πιστότητα η μελλοντική μας κατασκευή.
  Επιπροσθέτως προσφέρουμε την επιλογή της νέας καινοτόμου υπηρεσίας  για την απεικόνισης των 3D σχεδίων σε σύστημα VR (Εικονική πραγματικότητα) που συνοδεύει την υπηρεσία του φωτορεαλισμού.
 • Η δεύτερη φάση αφορά την Μελέτη Εφαρμογής και Κατασκευής
  Πρόκειται για την αναλυτική μελέτη εις βάθος όλων των κατασκευαστικών παραμέτρων του έργου και περιγράφει σε λεπτομερή σχέδια την κατασκευή, προκειμένου να υλοποιηθεί και αυτή η φάση ολοκληρώνεται με την συμφωνία μας για την κατασκευή της παραπάνω προμελέτης.

Ενα σπίτι δεν είναι µόνο µια στέγη για καταφύγιο. Κατασκευάζεται επίσης για να προκαλέσει εκπλήξεις και να δηµιουργήσει ποίηση. Οταν η αρχιτεκτονική χρησιµοποιεί την καινοτοµία πλησιάζει το έργο τέχνης, σαν ένας πίνακας ή σαν ένα γλυπτό

– Oscar Niemeyer –

Λίγα λόγια για τον Φωτορεαλισμό και το σύστημα παρουσίασης VR

Τι είναι ο Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός;

Ο Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός είναι η απεικόνιση του χώρου προ της κατασκευής του και μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε τη ποιότητα και την ακρίβεια στον σχεδιασμό. Ακόμα, μας βοηθά  να διαπιστώσουμε αισθητικά ή τεχνικά προβλήματα με μεγάλη λεπτομέρεια πολύ πριν τη κατασκευή του.

Ο σχεδιασμός του κάθε project υπονοεί απαραίτητη  παρουσία  2 βασικών αξόνων:

 • Ο πρώτος συμπεριλαμβάνει έγγραφα για την συζήτηση και έγκριση του σχεδιαστή-κατασκευαστή.
 • Ο δεύτερος αποτελεί βάση  της κατασκευαστικής καμπάνιας και αφορά την εκτέλεση όλων των συμφωνηθέντων, αλλά και των  τροποποιήσεων, που έλαβαν χώρα  στο στάδιο  μελέτης  του πρόχειρου σχεδίου. Ούτως ή άλλως, η ύπαρξη του  project  εξασφαλίζει  την σωστή αντίληψη και πλήρη πραγματοποίηση των ιδεών  και σκέψεων σας από το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας,  πάντα έχει ξεχωριστή προσέγγιση σε κάθε σχέδιο. Χάρη στην ομαδική μας δουλειά, το νέο σας σπίτι, θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες και απαιτήσεις  σας, πληρώντας τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας

Ως αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς , μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί  το σπίτι των ονείρων σας, αλλά και ένα δείγμα δουλειάς που θα είμαστε περήφανοι να το παρουσιάσουμε και να εγγυηθούμε για αυτό.

Τι είναι το VR;

Η εμπειρία Virtual Reality βασίζεται κυρίως στις δικές σας αισθήσεις. Με τη δυνατότητα να κοιτάξετε μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά όπως θα κάνατε και στον πραγματικό κόσμο. Το οπτικό σας πεδίο γεμίζει με τέτοιο τρόπο ώστε θα νιώθετε ότι βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο νέο σας σπίτι.  Οι οθόνες υψηλής ανάλυσης που ενσωματώνει το σύστημα VR, σας μεταδίδουν με ιδιαίτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια όλες τις κατασκευαστικές και διακοσμητικές επιλογές που έχουμε πραγματοποιήσει. Το σύστημα VR είναι τόσο ζωντανό και ρεαλιστικό, που θα νιώσετε αμέσως σαν ‘’στο σπίτι σας’’!

Πως μπορεί το VR ως υπηρεσία να βοηθήσει στην κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας;

Η σωστή απεικόνιση δεν βοηθά μόνο να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα, αλλά βοηθά στην αντιμετώπιση άλλων αναγκών. Ανάγκες όπως η υλικοτεχνική υποδομή των κατασκευών, οι κατάλληλοι τύποι υλικών και η προβολή της σχεδιαστικής σας ιδέας όσο πιο κοντά γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Ζήστε την εμπειρία του Φωτορεαλισμού και της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας VR για να δείτε το σπίτι σας πριν ακόμα κατασκευαστεί!
Είμαστε σίγουροι, πως θα  νιώσετε «σαν το σπίτι σας»!

Πώς λειτουργεί ο Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός και η Αρχιτεκτονική Υπηρεσία VR στη G Group;

Από τη στιγμή που έρχεται σε επαφή ο πελάτης μας με την ομάδα της G group, μέχρι την παράδοση των τελικών αρχιτεκτονικών υπηρεσιών VR, η συνεχής συνεργασία με τον πελάτη οδηγεί στις αποφάσεις της τελικής εφαρμογής, και συντελείται σε 10 στάδια:

 1. Ακούμε τις ιδέες σας και αναλύουμε τις ανάγκες σας
 2. Δημιουργούμε τα νέα αρχιτεκτονικά σχέδια 2D κατόπιν μελέτης
 3. Καταλήγουμε μαζί στο τελικό σχέδιο κατασκευής
 4. Γίνεται παρουσίαση του project στην ομάδα σχεδιασμού VR της εταιρείας  μας και καθορίζεται το εύρος των εργασιών του project
 5. Πραγματοποιείται αρχιτεκτονική και διακοσμητική πρόταση με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη
 6. Δημιουργούνται τα τρισδιάστατα μοντέλα προσθέτονται τα υλικά, οι υφές και οι φωτισμοί από 2D σχέδια στα 3D μοντέλα
 7. Δημιουργία της τελικής έκδοσης και έλεγχος ποιότητας
 8. Δημιουργία του τελικού τρισδιάστατου μοντέλου
 9. Σας παρουσιάζουμε το σχέδιο στην τελική του μορφή με τη χρήση της συσκευής VR
 10. Γίνεται έναρξη της κατασκευής και ολοκλήρωση του project
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 9589 001

Δείτε κάποια από τα project μας

Δείτε μερικά project μας για προβολή σε οθόνη η για απεικόνιση μέσω του συστήματος Virtual Reality

Πατήστε αυτό το κουμπί στο κάτω δεξιά μέρος  της εικόνας στις παρακάτω 360° προβολές, για να μεταφερθείτε σε «πλήρη οθόνη»

Κατόπιν  για να περιστρέψτε την εικόνα, κάντε «κλικ» με το ποντίκι σας και «σύρετε»  την εικόνα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε να δείτε

– Το όραμα μας –

Η Κατασκευή, η ανακαίνιση και η δημιουργία χώρων που προορίζονται για να σας προσφέρουν γαλήνη, ευτυχία και όμορφες στιγμές, με υψηλή αισθητική, σύγχρονο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

– Happy living Spaces –

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!