Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω 2019-12-02T11:07:41+00:00

Project Description

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω

Ανακαίνιση σπιτιού στο Αιγάλεω

Κατόπιν αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής μελέτης και φωτορεαλιστικού σχεδιασμού, κατασκευάστηκε στο σαλόνι  μια κατασκευή  με ράφι, καθώς και μια αιωρούμενη  οροφή με σποτ στην είσοδο του διαμερίσματος. Στις κατασκευές μας χρησιμοποιήσαμε ταινίες LED αλλά και spot οροφής.

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα από ακρυλικό πορτάκι hpl. Επίσης, κατασκευάστηκαν δύο νέες ανοιγόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια με πορτάκι βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού μωσαϊκού στη κουζίνα το Χωλ και το μπάνιο, τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια δαπέδου.
Τα δάπεδα στα υπνοδωμάτια αλλά και στο χώρο του σαλονιού ανακαινίστηκαν πλήρως.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων, και κατασκευάστηκε από την αρχή δύο νέο σύγχρονο μπάνιο με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας.
Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια πλακάζ.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με ηλεκτρικά ρολά και σήτες.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.
Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα

360 Visualisation πριν τη κατασκευή

360 Renovation Photo Tour
Επτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε!