Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Καλλιθέα

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Καλλιθέα
Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Καλλιθέα 2019-11-28T15:02:11+00:00

Project Description

Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Καλλιθέα

Ανακαίνιση σπιτιού στη Καλλιθέα

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Κατόπιν αρχιτεκτονικής-διακοσμητικής μελέτης και φωτορεαλιστικού σχεδιασμού, προχωρήσαμε σε νέα διαμερισματοποίηση του χώρου, μεταφέροντας τον διάδρομο του χολ και τις εισόδους των δωματίων, για να δημιουργήσουμε χώρο για τη νέα κουζίνα, τη ντουλάπα του χολ καθώς και την νέα ντουλάπα του υπνοδωματίου. Αποξηλώθηκε το παλιό μπάνιο και το πατάρι και έγινε συγχώνευση του χώρου με το χολ ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος της νέας σύγχρονης κουζίνας με πάγκο-πάσο προς το σαλόνι
Στη θέση της παλαιάς κουζίνας, έγινε το νέο μπάνιο.

Στη κουζίνα κατασκευάστηκε μια οροφή με φωτισμό spot  και κρυφό φωτισμό με ταινία LED που είναι ορατός από τον χώρο της εισόδου και του σαλονιού.
Η κατασκευή της νέας κουζίνας έγινε από πορτάκι hpl.
Κατασκευάστηκαν τρεις νέες αναγόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και το χολ με πορτάκι βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλαιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού μαρμάρινου δαπέδου, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο GRES PORCELANATO σε χρωματισμό απομίμησης ξύλου.
Τα ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια  ανακαινίστηκαν πλήρως, όπως επίσης και τα μωσαϊκά στο μπαλκόνι.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή στο χώρο της παλαιάς κουζίνας, ένα νέο σύγχρονο μπάνιο με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας και τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής και μπαταρίες καθώς και χτιστή ντουζιέρα με προοπτική να μπει μελλοντικά καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια από κόντρα πλακέ.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με χειροκίνητα ρολά και σήτες.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.
Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα