Ανακαίνιση διαμερίσματος στου Ρέντη

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στου Ρέντη
Ανακαίνιση διαμερίσματος στου Ρέντη 2020-07-09T10:21:09+00:00

Project Description

Aνακαίνιση διαμερίσματος στου Ρέντη

Ανακαίνιση σπιτιού στου Ρέντη

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρου και το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Ανακαινίσαμε πλήρως το χώρο της κουζίνας, αφού πρώτα έγινε πλήρης αποξήλωση της παλιάς κουζίνας, των παλιών υδραυλικών και της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάσαμε νέα κουζίνα από ακρυλικό πορτάκι hpl. Επίσης, κατασκευάστηκαν νέες συρόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια με πορτάκι από βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια gress porcelanato σε σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς επίσης και στα υπνοδωμάτια, αφού πρώτα ξηλώθηκαν όλα τα ξύλινα πατώματα σε όλο το σπίτι και ρίχτηκαν νέες τσιμεντοκονίες για γέμισμα και αλφάδιασμα όλου του σπιτιού από την αρχή.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα-ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με ηλεκτρικά ρολά, και συρόμενες σήτες.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα νέο σύγχρονο μπάνιο με ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας σε όλο το μπάνιο με τις απαραίτητες διορθώσεις θέσεων για καλύτερη εξυπηρέτηση του χώρου. Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες της ideal standard και κατασκευάστηκε χτιστή ντουσιέρα.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου MAKTEK
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.

Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους ευρύτερους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια πλακάζ, καθώς και η πόρτα εισόδου του σπιτιού με νέα πόρτα διπλής θωράκισης 16 σημείων κλειδώματος και κλειδαριά διπλού καταπέλτη.

Κατασκευάστηκαν νέες οροφές από γυψοσανίδα σε όλο το διαμέρισμα με φωτισμό σποτ.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες μας και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ και καλή αρχή στη νέα τους ζωή με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα

360 Renovation Photo Tour
Δείτε το παρόν εργο παρακάτω, σε 360 virtual tour