Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο 2020-07-24T11:18:44+00:00

Project Description

Aνακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο

Κατόπιν αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής μελέτης  κατασκευάστηκαν κρυφοί φωτισμοί στο σαλόνι, μια κατασκευή με κρυφό φωτισμό στη κολόνα του σαλονιού καθώς και μια ψευδοροφή στο ταβάνι της κουζίνας. Στις κατασκευές μας χρησιμοποιήσαμε ταινίες LED αλλά και spot οροφής.

Στο σπίτι έγινε νέα διαμερισματοποίηση και ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Η ανακαίνιση ξεκινάει με το γκρέμισμα των τοίχων στο χωλ και ενοποίησης του με το σαλόνι και την κουζίνα

Kατασκευάσαμε την νέα κουζίνα από βακελιτικό πορτάκι lpl . Επίσης, κατασκευάστηκαν δύο νέες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια με πορτάκι lpl .

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων, και κατασκευάστηκε από την αρχή δύο νέα σύγχρονα μπάνια με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας.
Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια πλακάζ, καθώς και η πόρτα του παταριού και η πόρτα εισόδου του σπιτιού με νέα πόρτα διπλής θωράκισης 16 σημείων κλειδώματος και κλειδαριά διπλού καταπέλτη.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με ηλεκτρικά ρολά και σήτες.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi  στα νέα σωστά σημεία απωλειών.

Σοφατίσαμε, μερεμετίσαμε,  και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

Χρόνος αποπεράτωσης 55 ημέρες.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα

360 Renovation Photo Tour
Επτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε!