Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Φάληρο

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Φάληρο
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Φάληρο 2020-07-29T11:47:04+00:00

Project Description

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Φάληρο

Ανακαίνιση σπιτιού στο Νέο Φάληρο

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους

Κατόπιν αρχιτεκτονικής-διακοσμητικής μελέτης, προχωρήσαμε σε νέα διαμερισματοποίηση του χώρου αποξηλώνοντας τους τοίχους της παλαιάς κλασσικής διαρρύθμισης  διαχώριζαν το χολ με τη κουζίνα και το σαλόνι. Ανακαινίσαμε τη κουζίνα με πορτάκια Hpl και κάναμε μια κατασκευή με κρυφό φωτισμό, με ταινίες LED και σποτ οροφής, νέο μεγάλο άνετο πάγκο εργασίας και νέα ντουλάπια αυξάνοντας κατά πολύ τους αποθηκευτικούς χώρους και δημιουργώντας έτσι μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Η κατασκευή αυτή χωρίζει νοητά το χώρο της κουζίνας αλλά παράλληλα ενοποιεί τη κουζίνα με το χολ και το σαλόνι δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ενός μεγάλου χώρου.

Στα υπνοδωμάτια, κατασκευάστηκαν δύο νέες ανοιγόμενες ντουλάπες με πορτάκι βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλαιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Έγινε ανακαίνιση του παλαιού ξύλινου  δαπέδου στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι και στο υπόλοιπο σπίτι τοποθετήθηκε νέο δάπεδο

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα νέο σύγχρονο μπάνιο με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας και τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια από κόντρα πλακέ.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.
Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού οι οποίοι είχαν φθορές, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα τα οποία ζωντάνεψαν το χώρο.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα

360° Photo Tour

Εικονική περιήγηση διαμερίσματος στο Νέο Φάληρο

  • Πατήστε το κουμπί [  ] για να μεταφερθείτε σε πλήρη οθόνη
  • Kάντε «κλικ» με το ποντίκι σας και «σύρετε» την εικόνα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε να δείτε
  • Επιλέξτε απο τις μικρογραφίες σε ποιο σημείο του σπιτιού θέλετε να μεταφερθείτε