Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα
Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα 2019-03-21T10:53:40+00:00

Project Description

Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα

Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα

Στο σπίτι έγινε νέα διαμερισματοποίηση και ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Η νέα κουζίνα εγκαταστάθηκε σε νέο χώρο, αφού πρώτα έγινε πλήρης αποξήλωση της, των παλιών υδραυλικών και της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης.
Κατασκευάσαμε την νέα κουζίνα από πορτάκι Lpl. Επίσης, κατασκευάστηκαν δυο νέες ανοιγόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια με πορτάκι lpl .

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού δαπέδου σε όλο το σπίτι και τα μπαλκόνια, τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια gress porcelanato σε όλο το σπίτι, καθώς επίσης και στα υπνοδωμάτια.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων, και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα νέο σύγχρονο μπάνιο, και ένα WC με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας.
Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας.

Ανακαινίστηκαν  οι εσωτερικές πόρτες και τοποθετήθηκε μια νέα πόρτα εισόδου διπλής θωράκισης, 16 σημείων κλειδώματος και κλειδαριά διπλού καταπέλτη.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα συρόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa και συρόμενα πατζούρια.

Πριν την τοποθέτηση των νέων δαπέδων, περάσαμε εξ’ολοκλήρου νέο υποδαπέδιο μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης και τοποθετήθηκαν πλέον τα σώματα στα νέα σωστά σημεία απωλειών. Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi

Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

Χρόνος αποπεράτωσης 65 ημέρες.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

 

 

360 Renovation Photo Tour
Επτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε στο νέο σας σπίτι!