Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους
Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους 2019-09-06T08:00:58+00:00

Project Description

Aνακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους

Ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Κατόπιν νέας διαμερισματοποίησης του χώρου, κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα από ακρυλικό πορτάκι hpl . Επίσης, κατασκευάστηκαν δύο νέες ανοιγόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια με πορτάκι βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού δαπέδου σε όλο το σπίτι, τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια δαπέδου, και έγινε πλήρης ανακαίνιση του μωσαϊκού στο μπαλκόνι.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου και του WC, όλων των παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων, και κατασκευάστηκαν δύο νέα σύγχρονα λουτρά με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας.
Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας στο μπάνιο.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια πλακάζ, καθώς και η πόρτα του παταριού και η πόρτα εισόδου του σπιτιού με νέα πόρτα διπλής θωράκισης 16 σημείων κλειδώματος και κλειδαριά διπλού καταπέλτη.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.
Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα

360 Renovation Photo Tour
Επτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε!