Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους για Airbnb

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους για Airbnb
Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους για Airbnb 2019-06-03T06:16:59+00:00

Project Description

Aνακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους

Κατόπιν αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής μελέτης και με προοπτική την εκμίσθωση του διαμερίσματος μέσω της πλατφόρμας AIRBNB για την καλύτερη εκμετάλλευση του ,και για την μέγιστη απόδοση της επένδυσης και για την λειτουργικότητα του, κατασκευάστηκαν κρυφοί φωτισμοί στο σαλόνι, μια κατασκευή με κρυφό φωτισμό στη κολόνα του σαλονιού καθώς και μια ψευδοροφή στο ταβάνι της κουζίνας. Επίσης κατασκευάστηκε οροφή με κρυφό φωτισμό στο master υπνοδωμάτιο. Στις κατασκευές μας χρησιμοποιήσαμε ταινίες LED αλλά και spot οροφής. Να αναφέρουμε πως αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, όπως το κλείδωμα με χρήση κάρτας, ελαχιστοποιώντας έτσι τα έξοδα του ακινήτου, αφού μας παρέχει τη δυνατότητα να ‘κλείνει’ ο γενικός του σπιτιού όταν φεύγουν οι ένοικοι, και να μην υπάρχει καμία περιττή κατανάλωση ρεύματος όταν το διαμέρισμα δεν έχει ενοίκους ( πχ ανοιχτά κ ξεχασμένα air conditions , θερμοσίφωνο , κουζίνα , στερεοφωνικό , τηλεόραση κλπ )

Στο σπίτι έγινε νέα διαμερισματοποίηση και ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές, αφού μιλάμε πλέον για ένα νέο μοντέρνο και σύγχρονο διαμέρισμα.

Η ανακαίνιση ξεκινάει με το γκρέμισμα των τοίχων στο χωλ πλησίον της εισόδου και συνεχίζουμε με τον τοίχο του σαλονιού για την ενοποίηση του χώρου

Συνεχίζουμε με το γκρέμισμα του τοίχου του παλιού μπάνιου
όπου, πραγματοποιήθηκε νέα διαμερισματοποίηση, και κατασκευάστηκε  βεστιάριο, αλλά και ένα νέο μπάνιο για το master υπνοδωμάτιο.
Η νέα κουζίνα εγκαταστάθηκε σε νέο χώρο, αφού πρώτα έγινε πλήρης αποξήλωση της, των παλιών υδραυλικών και της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης.
Kατασκευάσαμε την νέα κουζίνα από ακρυλικό πορτάκι hpl high gloss. Επίσης, κατασκευάστηκε μια νέα ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο με πορτάκι και ένα βεστιάριο από βακελίτη lpl .

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού δαπέδου σε όλο το σπίτι, τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια gress porcelanato σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς επίσης και στα υπνοδωμάτια, αφού πρώτα ξηλώθηκαν όλα τα ξύλινα πατώματα και έγινε επίστρωση με αυτοεπιπεδούμενο περλομπετό για  την πλήρωση και το αλφάδιασμα όλου του δαπέδου του σπιτιού.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων, και κατασκευάστηκε από την αρχή δύο νέα σύγχρονα μπάνια με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας.
Τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής, μπαταρίες και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια πλακάζ, καθώς και η πόρτα του παταριού και η πόρτα εισόδου του σπιτιού με νέα πόρτα διπλής θωράκισης 16 σημείων κλειδώματος και κλειδαριά διπλού καταπέλτη και κλειδαριά με χρήση κάρτας.

Αλλάχτηκαν όλα τα παλιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μάρκας europa με ηλεκτρικά ρολά και σήτες.

Πριν την τοποθέτηση των νέων δαπέδων, περάσαμε εξ’ολοκλήρου νέο υποδαπέδιο μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης και τοποθετήθηκαν πλέον τα σώματα στα νέα σωστά σημεία απωλειών. Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi

Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

Ολοκληρώνοντας, αφού πρώτα ευχηθούμε στους πελάτες και φίλους μας πλέον, ‘καλορίζικο’ με ένα νέο σύγχρονο διαμέρισμα και με μια άρτια και ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού από την G+G GROUP.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά παρά πολύ για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, από την αρχή έως την παράδοση.

Χρόνος αποπεράτωσης 70 ημέρες.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα