Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη

/, Ανακαίνιση Κουζίνας/Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη
Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη 2020-01-08T15:10:13+00:00

Project Description

Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη

Ανακαίνιση σπιτιού στη Νέα Σμύρνη

Στο σπίτι έγινε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους

Κατόπιν αρχιτεκτονικής-διακοσμητικής μελέτης και φωτορεαλιστικού σχεδιασμού, προχωρήσαμε σε νέα διαμερισματοποίηση του χώρου αποξηλώνοντας τους τοίχους της παλαιάς κλασσικής διαρρύθμισης με τις συρόμενες πόρτες που διαχώριζαν το σαλόνι σε δύο χώρους αλλά και το παλιό υπνοδωμάτιο με το σαλόνι. Στη θέση του παλιού υπνοδωματίου , δημιουργήσαμε μια νέα κουζίνα με πορτάκια Hpl με πάσο προς το νέο  ενοποιημένο σαλόνι και τμήμα του χολ και της εισόδου.

Κατασκευάστηκαν τρεις νέες αναγόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και το χολ με πορτάκι βακελίτη lpl.

Έγινε πλήρης αποξήλωση όλης της παλαιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης και κατασκευάστηκε νέο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού από την αρχή. Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρικές σωληνώσεις, νέα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, διζωνικός συναγερμός, νέος πίνακας HAGER με ασφάλειες HAGER, όπου τοποθετήθηκε ψηφιακός επιτηρητής τάσης επίσης της HAGER, νέες γειώσεις και γενικά μια πλήρης νέα ηλεκτρική εγκατάσταση.

Κατόπιν της αποξήλωσης του παλαιού ξύλινου  δαπέδου, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο GRES PORCELANATO.
Τα ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια  ανακαινίστηκαν πλήρως.

Έγινε πλήρης αποξήλωση και ανακαίνιση του παλιού μπάνιου, όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, σωληνώσεων και αποχετεύσεων και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα νέο σύγχρονο μπάνιο με νέα υδραυλική-αποχετευτική και ηλεκτρική εγκατάσταση και ξεχωριστό πίνακα υδροληψίας και τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής και μπαταρίες καθώς και χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας.

Αντικαταστάθηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέου τύπου πόρτες laminate hpl με κάσες και περβάζια από κόντρα πλακέ.

Επίσης τοποθετήθηκαν νέα σώματα πάνελ του οίκου delonghi
στα νέα σωστά σημεία απωλειών.
Μερεμετίσαμε, σοφατίσαμε και σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του σπιτιού, ασταρώσαμε τουλάχιστον δυο χέρια με ειδικό αστάρι για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική σκίαση και μετέπειτα βάψαμε όλους τους χώρους με οικολογικά και πλενόμενα χρώματα τα οποία ζωντάνεψαν το χώρο και του έδωσαν μια . Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού βάφτηκαν όλοι με ακρυλικά χρώματα.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
G+G GROUP
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το έργο στα αρχικά του  στάδια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα