Φωτορεαλισμός, σχεδιασμός και διακοσμητική μελέτη 2019-09-06T08:46:00+00:00

Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός 3D

   Η G+G group   παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης , κατασκευής αλλά και σχεδιασμού κατοικιών .Ο σχεδιασμός μιας κατοικίας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία , στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ο σχεδιασμός συστημάτων θέρμανσης, ηλεκτροδότησης , ύδρευσης, αποχέτευσης, συστημάτων κλιματισμού, εξαερισμού, αλλά και μία ολοκληρωμένη διακοσμητική μελέτη η οποία έχει ως γνώμονα την πλήρη εκμετάλλευση των χώρων , την λειτουργικότητα τους , αλλά και το αισθητικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην ανακαίνιση της κατοικίας σας έχοντας φανταστεί το ιδανικό σπίτι για εσάς.  Για να εξασφαλίσουμε όμως ενα άρτιο αποτέλεσμα , συμβαδίζοντας με τις τεχνικές προδιαγραφές των κατασκευών, αλλά και τι μας επιτρέπει ο ίδιος ο χώρος να κατασκευάσουμε, θα πρέπει να το πραγματοποιήσουμε  μόνο με ένα  καλό  και ποιοτικό σχεδιασμό. Η έλλειψη του τελευταίου  μπορεί να προκαλέσει  επιπλέον έξοδα και ένα αποτέλεσμα το οποίο υστερεί ποιοτικά , αλλά και αισθητικά  και  δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά standards της εταιρίας μας.

Η εξέλιξη τον σύγχρονων τεχνολογιών μας  επέτρεψε να κάνουμε την διαδικασία σχεδιασμού κατασκευής αλλά και της διακοσμητικής μελέτης, γρηγορότερη και  με χαμηλότερο κόστος.

Ο Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός και η  απεικόνιση του χώρου προ της κατασκευής του, μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε τη ποιότητα, την ακρίβεια στον σχεδιασμό, αλλά και να διαπιστώσουμε αισθητικά ή τεχνικά προβλήματα με μεγάλη λεπτομέρεια πολύ πριν τη κατασκευή του χώρου.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας,  πάντα έχει ξεχωριστή προσέγγιση σε κάθε σχέδιο. Χάρη στην ομαδική μας δουλειά, το νέο σας σπίτι, θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες και απαιτήσεις  σας, πληρώντας τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας

Ο σχεδιασμός του κάθε project υπονοεί απαραίτητη  παρουσία  2 βασικών αξόνων. Ο πρώτος συμπεριλαμβάνει έγγραφα για την συζήτηση και έγκριση του σχεδιαστή-κατασκευαστή, ενώ ο δεύτερος αποτελεί βάση  της κατασκευαστικής καμπάνιας και αφορά την εκτέλεση όλων των συμφωνηθέντων, αλλά και των  τροποποιήσεων, που έλαβαν χώρα  στο στάδιο  μελέτης  του πρόχειρου σχεδίου. Ούτως ή άλλως, η ύπαρξη του  project  εξασφαλίζει  την σωστή αντίληψη και πλήρη πραγματοποίηση των ιδεών  και σκέψεων σας από το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας.

Ως αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς , μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί  το σπίτι των ονείρων σας, αλλά και ένα δείγμα δουλειάς που θα είμαστε περήφανοι να το παρουσιάσουμε και να εγγυηθούμε για αυτό.

Ζήστε την εμπειρία της Φωτορεαλιστικής απεικόνησης του χώρου σας σε 360 πριν ακόμα κατασκευαστεί!

3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στη Κηφισιά3D 360° απεικόνιση διαμερίσματος στα Σεπόλια