Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

/Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού
Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού 2021-04-15T11:54:28+00:00

Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

Διαλέξτε ένα από τα πακέτα ανακαίνισης που δημιουργήσαμε με γνώμονα την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας κατασκευής. Ζητήστε μας να σας παρουσιάσουμε, βάσει των προδιαγραφών σας, τις προτάσεις μας για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Συγκριτικός Πίνακας πακέτων

Πακέτα 70 τ.μ. Πακέτο Silver
Πακέτο Gold

Πακέτο Platinum

Πακέτο Diamond

Πακέτο AirBnB
Ανακαίνιση Κουζίνας 8m 8m 10m 12m 8m
Ανακαίνιση Μπάνιου
Χρωματισμοί
Έλεγχος Ηλεκτρικών
Εσωτερικές Πόρτες   3 Τμχ 3 Τμχ  4 Τμχ 4 Τμχ 4 Τμχ
Θωρακισμένη Πόρτα 
Ντουλάπα 4Μ   1 Τμχ (4 m²) 2 Τμχ (8 m²) 2 Τμχ (8 m²) 2 Τμχ (8 m²)
Δάπεδα  
Νέα Ηλεκτρική Εγκατάσταση     Full Pack Full Pack Full Pack
Εσωτερική Διακόσμηση      
Κόστος/Χρόνος Παράδοσης 12.500 € / 40-45 Ημ. 16.900 € / 50-60 Ημ. 21.400 € / 50-60 Ημ. 25.600 € / 60-80 Ημ. 21.400 € / 50-60 Ημ.

Ανακαίνιση
– Silver Pack –

Ανακαίνιση
– Gold Pack –

Ανακαίνιση
– Platinum Pack –

Ανακαίνιση
– Diamond Pack –

Ανακαίνιση
– AIRBNB –

Διευκρινήσεις

Τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού περιλαμβάνουν όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια όλων των υλικών που είναι απαραίτητα για την ανακαίνιση.
Το κόστος και οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται στα δεδομένα και τις ανάγκες κάθε έργου. Οριστικό και ακριβές κόστος μπορεί να υπάρξει κατόπιν σχεδιασμού και μελέτης του χώρου.
Το τελικό κόστος για την ανακαίνιση του σπιτιού σας διαμορφώνεται μαζί με εσάς και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα και επιτρέπουν στον πελάτη την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών και υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.Στο συνολικό κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., ο οποίος συνυπολογίζεται στο τέλος των εκτελεσθέντων εργασιών.

Εγγυήσεις

Τα υλικά κατασκευής που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι Α΄ποιότητας και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών.
Η G Group θέλοντας να εξασφαλίσει κάθε πελάτη της, προσφέρει επιπλέον γραπτή εγγύηση 5 ετών για όλες τις κατασκευαστικές εργασίες του σπιτιού σας. Στο διάστημα αυτό και σε περίπτωση βλάβης, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την αποκατάσταση του προβλήματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ G GROUP
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ – ISO 9001:2015

Τα έργα μας

Δειτε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην G GROUP και προσωπικά στο Θοδωρή Γουσέτη για όλη την διαχείριση της δύσκολης ανακαίνισης  που έβγαλε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανακαίνιση του δικού μου χώρου ήταν πολύ δύσκολη  επειδή στο σπίτι υπάρχει παιδί με ειδικές ανάγκες και αυτό προϋποθέτει ειδική μελέτη και κατασκευή τόσο σε θέμα ασφάλειας όσο και λειτουργικότητας. Ακόμα και οι ώρες και ο τρόπος εργασίας έπρεπε να είναι πολύ ιδιαίτερος, συγκεκριμένος και απαιτητικός για ευνόητους φυσικά λόγους, κάτι το οποίο μου φαινόταν  παρά πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αλλά ο Θοδωρής Γουσέτης με τον μοναδικό του τρόπο, το έκανε να δείχνει  παρά πολύ απλό και βατό. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ καλά από την πρώτη φορά που τον συνάντησα και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε και πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικά στο Θοδωρή Γουσέτη για την απλοποίηση τόσο δύσκολων καταστάσεων.

ΝΙΚΗ Α. - Μοσχάτο, Τραπεζικός υπάλληλος

Η συνεργασία μας μαζί σου Θοδωρή ήταν άψογη άψογη άψογη !!

Είχαμε πρώτα από όλα συνεννόηση, ότι είπες το έκανες με το παραπάνω, ήσουν ντόμπρος και από την ώρα που συστηθήκαμε και μου έσφιξες το χέρι κατάλαβα ότι ήσουν ο άνθρωπος μας !  Θοδωρή σε αυτό που κάνεις είσαι πάααρα πολύ καλός, επικοινωνιακός , ζεστός άνθρωπος και φοβερός επαγγελματίας.

Δεν ήταν κάτι σε παρένθεση ή με αστεράκι και άγνωστο κοστολόγιο, ότι είπες από την αρχή αυτό έγινε !

Έχω πει ήδη παρά πολλά για σένα, ότι είσαι ο καλύτερος μακράν και ότι είχαμε την καλύτερη συνεργασία. Μπήκαμε μέσα στο σπίτι ακριβώς στην ώρα μας χωρίς να έχουμε αλλάξει ούτε μια μέρα από την ημερομηνία παράδοσης παρόλο που είχαμε καθυστέρηση από εξωγενείς παράγοντες .

Πολύ καλές οι τιμές και είχες δώσει την καλύτερη  και πιο εμπεριστατωμένη προσφορά από όλες όσες πήραμε.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και σου ευχόμαστε από την καρδιά μας τα καλύτερα.

ΚΩΣΤΑΣ Γ., Οδοντίατρος

Η συνεργασία μου με την G GROUP  πέρα από το φοβερό τελικό αποτέλεσμα, ήταν άψογη.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ξεχώρισα το ενδιαφέρον που έδειξε όλη η ομάδα και συγκεκριμένα ο Θοδωρής Γουσέτης  στο να βγει ένα άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα .

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει κάτι στο σπίτι του και ειδικά αν μη τι άλλο κουζίνα όπως έφτιαξα εγώ , προτείνω την G GROUP ανεπιφύλακτα ! Για το μπάνιο δεν έχω εικόνα, αλλά θα έχω σύντομα γιατί είναι καθοδόν!! Recommendation εκατό τοις εκατό και συγκεκριμένα στον Θοδωρή και για να ξέρετε παιδιά σας έχω ήδη συστήσει!

Η παράδοση  ήταν εντός του πλαισίου συμφωνίας και μάλιστα σε δύσκολη χρονική περίοδο, στις αρχές Αύγουστου . Σε σχέση με την δουλειά η τιμή ήταν άψογη και μάλιστα εάν είχα δει από πριν το τελικό αποτέλεσμα θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω και ΄x’ λεφτά παραπάνω.

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω την κουζίνα και μου φαίνεται  ότι την βλέπω σε βιτρίνα έκθεσης !

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και ανυπομονώ να μου φτιάξετε και το μπάνιο.

ΓΑΒΡΙΗΛ Μ - Κυψέλη, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Απευθύνθηκα στην G GROUP για να φτιάξω μια κουζίνα και αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι η καλή και γρήγορη δουλειά που έκαναν. Η συνεργασία μας ήταν παρά πολύ καλή  και σίγουρα  αξίζει να σας εμπιστευτούν και άλλοι για οποιαδήποτε δουλειά χρειάζονται στο σπίτι τους.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ. - Κορυδαλλός, Αστυνομικός

Φοβερή ομάδα !
Είναι η πρώτη φορά που είμαι απόλυτα ευχαριστημένη ! Μην ψάχνετε τριγύρω, εδώ είναι η λύση για κάθε εργασία !

Ελενη Κ., Διαφημίστρια

Πολύ καλή δουλειά δουλειά !! Ο επαγγελματισμός σας κύριε Γουσέτη ηταν  παραπάνω από άψογος και τα συνεργεία σας πραγματικοί επαγγελματίες.
Το σπίτι έγινε τέλειο και καθαρό όπως είχατε υποσχεθεί !
Σας ευχαριστούμε όλους.

Γιώργος Ρ., Δικηγόρος
Διαβαστε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!