Αξιολογήσεις

/Αξιολογήσεις
Αξιολογήσεις 2021-04-27T11:24:39+00:00

Αξιολογήσεις

Η διαδικασία της Ανακαίνισης, δεν θα έπρεπε να είναι συνώνυμο της λέξης “Ταλαιπωρία” αλλά της φράσης “Νέα Ζωή”.

Με γνώμονα αυτή τη φράση, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανακαινίσεων από το 1992. Φροντίζουμε ώστε η Ολική Ανακαίνιση του σπιτιού σας, να προσφέρει σε εσάς, ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ευχάριστων στιγμών.

Η διαδικασία της ανακαίνισης δεν πρέπει να φέρνει άγχος και σκοτούρες. Η ανακαίνιση πρέπει να συνοδεύεται μόνο με τη χαρά της δημιουργίας προς ένα καλύτερο μέλλον.

Οι αξιολογήσεις μας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την συνεργασία μας με τους πελάτες μας, αλλά και για τη ποιότητα των έργων της G group.

Δείτε το βίντεο, και διαβάστε παρακάτω τις αξιολογήσεις των πελατών μας

Οι αξιολογήσεις των πελατών μας

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην G GROUP και προσωπικά στο Θοδωρή Γουσέτη, για όλη την διαχείριση της δύσκολης ανακαίνισης  που έβγαλε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανακαίνιση του δικού μου χώρου ήταν πολύ δύσκολη επειδή στο σπίτι υπάρχει παιδί με ειδικές ανάγκες. Αυτό προϋποθέτει ειδική μελέτη και κατασκευή τόσο σε θέμα ασφάλειας όσο και λειτουργικότητας. Ακόμα και οι ώρες και ο τρόπος εργασίας έπρεπε να είναι πολύ ιδιαίτερος, συγκεκριμένος και απαιτητικός για ευνόητους φυσικά λόγους, κάτι το οποίο μου φαινόταν  παρά πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο Θοδωρής Γουσέτης με τον μοναδικό του τρόπο, το έκανε να δείχνει  παρά πολύ απλό και βατό. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ καλά από την πρώτη φορά που τον συνάντησα και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε και πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικά στο Θοδωρή Γουσέτη για την απλοποίηση τόσο δύσκολων καταστάσεων.

Νίκη Α. - Μοσχάτο, Τραπεζικός υπάλληλος

Ζω στην Θεσσαλονίκη μόνιμα και θέλησα να ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα. Παρ’ όλο που η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη, υπήρξε φοβερή επικοινωνία  και πολύ καλό αποτέλεσμα.

Θόδωρε ήσουν πολύ εντάξει όχι μόνο στις ημερομηνίες  αλλά γενικά σε όλα και όταν έδινες μια υπόσχεση για οτιδήποτε, το έκανες και ήσουν πολύ συνεπής και επαγγελματίας. Μου έδωσες απόλυτα την εντύπωση ότι αγαπάς αυτό που κάνεις, σε ικανοποιεί η δουλειά σου και την κάνεις με όρεξη.

Με τον επαγγελματισμό σου με έπεισες από την αρχή ότι δεν κοιτάζεις την δουλειά  σαν ‘αρπαχτή’, να βγάλεις από αυτή ένα κέρδος και να την ξεπετάξεις για να τελειώνει. Με έπεισες πως ήθελες να ασχοληθείς σοβαρά με τη δουλειά, να βγάλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μου έδωσες απόλυτα την αίσθηση ότι το ‘πόνεσες’ το σπίτι σαν δικό σου. Αυτό ακριβώς είπα σε όσους γνωστούς μου σε έχω συστήσει .

Είχες θέσει από την αρχή ένα πολύ στενό χρονοδιάγραμμα σε βαθμό που δεν περίμενα να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτό,  όμως το έβγαλες εις πέρας και έμεινα έκπληκτη.

Είχα πάρει και άλλες προσφορές και οι τιμές σου ήταν πολύ ανταγωνιστικές, υπήρχε δηλαδή value for money, πολύ καλό κοστολόγιο, χωρίς να πέφτει σε οτιδήποτε η ποιότητα των υλικών αλλά και των υπηρεσιών που προσέφερες.

Θόδωρε σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι πολλές και καλές δουλειές γιατί σου αξίζει !!

Μαρία Λ. - Ν.Σμύρνη, Κάτοικος Θεσσαλονίκης, Ιατρός-Μικροβιολόγος

Η συνεργασία μου μαζί σου Θοδωρή ήταν άψογη. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα ήθελα!

Είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και δεν ήμουν στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό με το γεγονός του ότι  ήμουν στο εξωτερικό,  δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ  ώρες ολόκληρες και για εμένα ήταν το πιο σημαντικό από όλα.
Έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είπαμε, υπήρχε μια σωστή βάση από την αρχή. Προς έκπληξη μου υπήρχε μια προσφορά 25 σελίδων η οποία ήταν για μένα πάρα πολύ αναλυτική κατατοπιστική και ξεκάθαρη.

Όλα  έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν.
Είχα έναν άνθρωπο, τον Θοδωρή, με τον οποίο μιλούσα και ο Θοδωρής τα κανόνιζε όλα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσω με δεκαπέντε διαφορετικούς ανθρώπους, και έγιναν όλα όπως τα είχαμε συμφωνήσει .

Αυτό που ξεχώρισα σε σένα ήταν ο επαγγελματισμός σου. Ήσασταν όλοι πολύ επαγγελματίες και έχεις μια μεγάλη ομάδα η οποία δουλεύοντας  διαρκώς, κατάφερε να γίνουν όλα έγιναν μέσα στο χρόνο παράδοσης που είχαμε συμφωνήσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά τους χρόνους. Όλα έγιναν στο χρόνο που έπρεπε να γίνουν.
Το διακοσμητικό σου τμήμα έδωσε φοβερά εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο διαμέρισμα μου, που είναι πολύ βασικό σε ένα διαμέρισμα που ορίζεται για χρήση μέσω AirBnb .

Δεν είδα ατέλειες στο σπίτι, δεν είδα κάτι που δεν λειτουργούσε σωστά, και έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είπαμε.

Το προσωπικό σου χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, με το αποτέλεσμα να  είναι απίστευτο!
Όσον αφορά το κόστος των υπηρεσιών σας, ήταν μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια της αγοράς. Δεν ήσουν ούτε ο πιο φθηνός , αλλά ούτε και  ο πιο ακριβός.  Η δουλειά που κάνατε ήταν αυτό που λένε ‘’value for money’’.

Θοδωρή θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο η γνωστό. Είσαι πολύ αξιόπιστος, έμπιστος και γνώστης του αντικειμένου, έχεις πολύ καλή ομάδα, έχεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα και αστείρευτες ιδέες. Είσαι συζητήσιμος και αναλαμβάνεις το όποιο project  γνωρίζοντας ακριβώς  τι πρέπει να κάνεις και πάντα λειτουργώντας  με επαγγελματισμό.
Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

Ασημίνα Τ. - Αμπελόκηποι, Κάτοικος Βυρτεμβέργης, Οφθαλμίατρος

Ο Θοδωρής Γουσέτης είναι παρά πολύ συνεπής, η συμφωνία μας ήταν παρά πολύ ξεκάθαρη από την αρχή.υπήρχε συνέπεια σε όλα και στον χρόνο και στις εργασίες.

Με αυτόν τον  άνθρωπο  τον όποιο δεν ήξερα, γιατί στην επαρχία που μένω και συγκεκριμένα στη Βέροια έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε με γνωστούς, υπήρχε μια άψογη  συνεννόηση παρόλο που η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη.

Έχω προτείνει ήδη ανεπιφύλακτα σε όλους τους δικούς μου που είναι στην Αθήνα, τον Θ. Γουσέτη, αν ψάξουν εταιρεία για ανακαίνιση σπιτιού. Και μόνο που εγώ ήμουν στην Βέροια και εκείνος τα έκανε όλα μόνος του στην Αθήνα, αυτό τον καθιστά άξιο συγχαρητήριων.

Έχω συνεργαστεί και με άλλους μηχανικούς κατά καιρούς, αλλά τον Θ.Γουσέτη τον κατατάσσω με μεγάλη άνεση και ευκολία στην πρώτη θέση με διαφορά.

Θόδωρε σε ευχαριστώ παρά πολύ για την συνεργασία και για το καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Μαρία Ζ . - Βέροια, Ιατρός

Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην συνεργασία μας με τον κ. Γουσέτη και ήταν άψογη. Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνον ήταν η μεγάλη συνέπεια και ο προγραμματισμός σε όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει.

Δεν ήσασταν ούτε ο πιο ακριβός ούτε ο πιο φτηνός αλλά η δουλειά σας ήταν εξαίρετη. Ότι είχαμε συμφωνήσει το κάνατε και ακόμα και κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε,  με μεγάλη προθυμία το αλλάξατε αμέσως, χωρίς το παραμικρό κόλλημα και χωρίς καμιά αντίρρηση.

Σας το είχα πει και προσωπικά ότι αν χρειαστεί κάποιος φίλος οτιδήποτε για το σπίτι του θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα όπως και έχω ήδη πράξει. Είχαμε συμφωνήσει στον ένα μήνα και στον ένα μήνα και νωρίτερα είχατε παραδώσει.

Παρόλο που μένω στην Μυτιλήνη και αυτό με άγχωνε αρκετά λόγω απόστασης, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε, αντιθέτως όλα έγιναν πολύ σωστά, κερδίσατε την εμπιστοσύνη μου να συνεργαστώ μαζί σας και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Μαρία Κ . - Μυτιλήνη, Ζωγράφου, Δασκάλα

Η συνεργασία μας μαζί σου Θοδωρή ήταν άψογη άψογη άψογη !!

Είχαμε πρώτα από όλα συνεννόηση, ότι είπες το έκανες με το παραπάνω. Ήσουν ντόμπρος και από την ώρα που συστηθήκαμε και μου έσφιξες το χέρι κατάλαβα ότι ήσουν ο άνθρωπος μας! Θοδωρή σε αυτό που κάνεις είσαι πάααρα πολύ καλός, επικοινωνιακός , ζεστός άνθρωπος και φοβερός επαγγελματίας.

Δεν ήταν κάτι σε παρένθεση ή με αστεράκι και κάτι άγνωστο στο κοστολόγιο, ότι είπες από την αρχή αυτό έγινε!

Έχω πει ήδη παρά πολλά για σένα, ότι είσαι ο καλύτερος μακράν και ότι είχαμε την καλύτερη συνεργασία. Μπήκαμε μέσα στο σπίτι ακριβώς στην ώρα μας χωρίς να έχουμε αλλάξει ούτε μια μέρα από την ημερομηνία παράδοσης παρόλο που είχαμε καθυστέρηση από εξωγενείς παράγοντες .

Πολύ καλές οι τιμές και είχες δώσει την καλύτερη  και πιο εμπεριστατωμένη προσφορά από όλες όσες πήραμε.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και σου ευχόμαστε από την καρδιά μας τα καλύτερα.

Κώστας Γ. - Αθήνα, Οδοντίατρος

Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες.

Ξεχωρίσαμε τη σωστή οργάνωση , τη συνέπεια που είχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη παράδοση του έργου, τη σημασία στη λεπτομέρεια και της αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπήρξαν

Όλο το προσωπικό ήταν ευγενέστατο, άριστοι επαγγελματίες προσιτοί και διαθέσιμοι πάντα να βοηθήσουν και συνεργάτες σας από τους οποίους αγοράσαμε τα υλικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί.

Θα λέγαμε πως μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που μας παρείχατε καθώς και την ποιότητα αυτών.

Θα σας συστήναμε ανεπιφύλακτα, καθώς το αποτέλεσμα της δουλειάς ήταν εξαιρετικό και υπήρχε διαρκώς επικοινωνία και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν κατά την ανακαίνιση.

Ευχαριστούμε πολύ

Φώτης Δ. - Νέο Ηράκλειο, Εκπαιδευτικός

Εξαιρετική δουλειά από όλη την ομάδα, τους προτείνω ανεπιφύλακτα !!!

Πάνος Κ. - Αθήνα, Ιδιωτικός υπάλληλος

Η ανάθεση μιας ανακαίνισης σπιτιού σε κάποια εταιρεία μέσω διαδικτύου προϋποθέτει την αίσθηση εμπιστοσύνης που θα σου εμπνεύσει ο εκπρόσωπος της.

Έκανα αρκετά ραντεβού παίρνοντας προσφορές από διάφορες εταιρείες και η μοναδική που εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ήταν η G GROUP με τον κ. Γουσέτη, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού είδα μεγάλη προθυμία και ένιωσα ασφάλεια σε θέμα αξιοπιστίας και επαγγελματισμού, πράγμα που δεν ένιωσα με κανένα από τα υπόλοιπα ραντεβού.

Η απόφαση μου να αναθέσω την ανακαίνιση του σπιτιού μου στον κ. Γουσέτη ήρθε εύκολα και επιβεβαιώθηκα πλήρως βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα.

Γιάννης Ν. - Αθήνα, Τουριστικός Πράκτορας

Έχοντας μια πολύ κακή εμπειρία από μια εταιρεία που είχε αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού μου τόσο σε κακοτεχνίες όσο σε χρονοδιάγραμμα και σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αφού διέκοψα οριστικά την συνεργασία μου μαζί της, η επομένη επιλογή μου ήταν πολύ δύσκολη. Οι απαιτήσεις μου ανέβηκαν κατακόρυφα και ο φόβος μου μήπως βρεθώ ξανά στην ίδια θέση μεγάλωσε.

Το ραντεβού μου με τον Θοδωρή, και τον αποκαλώ έτσι γιατί πλέον τον θεωρώ φίλο μου, λειτούργησε σαν ηρεμιστικό για μένα και όλες μου τις ανησυχίες. Με τον τρόπο που δουλεύει και προσεγγίζει την κάθε κατάσταση μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι που προσπαθούν να με κοροϊδέψουν και τεχνικά και οικονομικά.

Με διαβεβαίωσε ότι θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα στο σπίτι μου και θα ολοκληρώσει τις εργασίες για να παραδώσει το έργο στην ώρα του και ακριβώς όπως πρέπει, δίνοντας μου εγγυήσεις για το παραμικρό.

Αυτή τη στιγμή θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια που μου προσέφερε ο Θοδωρής και τον φανταστικό χώρο που ζω πλέον με την οικογένεια μου.

Γιώργος Μ . - Παλαιό Φάληρο, Καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας

Ωραία δουλειά, καλοί οι τεχνίτες και άριστοι επαγγελματίες.
Κύριε Γουσέτη σας ευχαριστούμε.

Κώστας Δ. - Αθήνα, Ιδιωτικός υπάλληλος

Η συνεργασία μου με την G GROUP  πέρα από το φοβερό τελικό αποτέλεσμα, ήταν άψογη.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ξεχώρισα το ενδιαφέρον που έδειξε όλη η ομάδα και συγκεκριμένα ο Θοδωρής Γουσέτης  στο να βγει ένα άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει κάτι στο σπίτι του και ειδικά αν μη τι άλλο κουζίνα όπως έφτιαξα εγώ, προτείνω την G GROUP ανεπιφύλακτα ! Για το μπάνιο δεν έχω εικόνα, αλλά θα έχω σύντομα γιατί είναι καθ’οδόν. Recommendation εκατό τοις εκατό και συγκεκριμένα στον Θοδωρή και για να ξέρετε παιδιά σας έχω ήδη συστήσει!

Η παράδοση  ήταν εντός του πλαισίου συμφωνίας και μάλιστα σε δύσκολη χρονική περίοδο, στις αρχές Αυγούστου . Σε σχέση με την δουλειά η τιμή ήταν άψογη και μάλιστα εάν είχα δει από πριν το τελικό αποτέλεσμα θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω και ΄x’ λεφτά παραπάνω.

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω την κουζίνα και μου φαίνεται  ότι την βλέπω σε βιτρίνα έκθεσης!

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και ανυπομονώ να μου φτιάξετε και το μπάνιο.

Γαβριήλ Μ. - Κυψέλη, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Φοβερή ομάδα!
Είναι η πρώτη φορά που είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! Μην ψάχνετε τριγύρω, εδώ είναι η λύση για κάθε εργασία!

Ελένη Κ. - Αθήνα, Διαφημίστρια

Η συνεργασία μου με τον κ. Γουσέτη  ήταν πολύ καλή και μου έλυσε όλες τις απορίες που είχα. Βρήκε και τις πιο κατάλληλες λύσεις στα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν.

Αυτό που πραγματικά ξεχώρισα στον κ. Γουσέτη ήταν η κατανόηση και το ενδιαφέρον του για τον πελάτη, δηλαδή εμένα. Συνεννοούμασταν με τον καλύτερο τρόπο, ήταν πάρα πάρα πολύ συνεργάσιμος .

Η εταιρεία  G GROUP  και συγκεκριμένα ο κ. Γουσέτης είναι ένας άνθρωπος επαγγελματίας που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, μπορεί με άνεση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε τομέα στην κατασκευή και την ανακαίνιση.

Ο χρόνος παράδοσης ήταν μέσα στα πλαίσια που είχαμε συμφωνήσει και παρ’όλο που εγώ  ζήτησα παράταση των εργασιών λόγω προσωπικών ζητημάτων, δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι τιμές συμβαδίζουν με την σημερινή οικονομική κατάσταση. Μετά από δική μου μεγάλη έρευνα, ήταν σε πάρα πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με τα υλικά και τις υπηρεσίες που προσέφερε. Αυτό όμως που με έκανε τελικά να συνεργαστώ με τον κ. Γουσέτη ήταν η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε από το πρώτο μας ραντεβού.

Νίκος Φ. - Πειραιάς, Λογιστής

Πολύ καλή δουλειά!! Ο επαγγελματισμός σας κύριε Γουσέτη ήταν  παραπάνω από άψογος και τα συνεργεία σας πραγματικοί επαγγελματίες.
Το σπίτι έγινε τέλειο και καθαρό όπως είχατε υποσχεθεί!
Σας ευχαριστούμε όλους.

Γιώργος Ρ. - Αθήνα, Δικηγόρος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν διαβάσατε τις αξιολογήσεις μας, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας κάνουμε μια δωρεάν εκτίμηση  κόστους.

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!