Ανακαίνιση AIRBNB

/Ανακαίνιση AIRBNB
Ανακαίνιση AIRBNB 2021-04-15T12:06:58+00:00

Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος
Πακέτο ανακαίνισης Airbnb 70 m2 ΑΠΟ 21.400€

Ανακαίνιση AIRBNB

Πριν ξεκινήσουμε να περιγράφουμε αναλυτικά τις εργασίες για την ανακαίνιση Airbnb , να επισημάνουμε πως όλη η παρακάτω ανακαίνιση έχει ως γνώμονα και σκοπό την ανακαίνιση του διαμερίσματος για την εκμίσθωση του μέσω Airbnb. Οι άξονες που επιβάλλεται να κινηθούμε σε αυτή την περίπτωση είναι 2, πολύ συγκεκριμένοι και βασικοί:

Ανακαίνιση AIRBNB

Ο Θεόδωρος Γουσέτης και η εταιρεία G GROUP έχει ήδη ανακαινίσει μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων και μονοκατοικιών σε διάφορες περιοχές του Ν.Αττικής , του Ν.Κορινθίας ( Δήμος Επιδαύρου-Δήμος Σολυγείας ) καθώς και στο Δήμο Ναυπλιέων , έχοντας αποκομίσει το απαραίτητο know how για αυτές τις ανακαινίσεις.

Τα ακίνητα που έχουμε παραδωθεί, μετά από ενημέρωση των πελατών και φίλων πλέον, έχουν εκπληκτικό αποτέλεσμα σε αριθμό κρατήσεων και κατ’επέκταση σε ταχύτητα απόσβεσης και κερδοφορίας. Φυσικά, στα ακίνητα δεν υπάρχουν προβλήματα τεχνικής φύσης, αλλά εμείς, το θεωρούμε δεδομένο.

Ας ξεκινήσουμε.

Ανακαίνιση Κουζίνας

«ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» καθώς και κατασκευή φωτιζόμενης νησίδας δυο όψεων 1,5m μήκους τουλάχιστον, όπως επίσης και έξυπνα τρικ κατασκευής και διακόσμησης για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, διότι η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο δίνουν μεγάλη έμφαση οι πελάτες του AIRBNB.

Ανακαίνιση μπάνιου

Ο,τι περιλαμβάνεται στο πακέτο μας «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ» καθώς και οροφή (εάν το ύψος μας επιτρέπει ) από τσιμενοσανίδα-υαλοσανίδα για δημιουργία κρυφού φωτισμού εντός του μπάνιου, όπως επίσης έξυπνα τρικ κατασκευής και διακόσμησης για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, διότι όπως η κουζίνα, έτσι και το μπάνιο είναι ο χώρος ο οποίος ενδιαφέρει τους πελάτες του AIRBNB για να αποφασίσουν.

Ένα αγαπητό στυλ πελατών του AIRBNB είναι και η κατασκευή μπάνιου με αδιάβροχη πατητή τσιμεντοκονία.

Ολικός εσωτερικός χρωματισμός διαμερίσματος

έως 70 τετραγωνικά μέτρα που περιλαμβάνει και 2 τεχνοτροπίες σε κατάλληλους τοίχους για διακοσμητική ανάδειξη των χώρων, καθώς επίσης και διχρωμίες-τριχρωμίες για τον ίδιο σκοπό .

Τέσσερις εσωτερικές πόρτες βακελιτικές τύπου laminate

με στρογγυλή ή τετράγωνη κάσα και περβάζι από κόντρα πλακέ θαλάσσης , με τρείς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες Bull βαρέως τύπου και κλειδαριά .

Δύο ντουλάπες με συρόμενες πόρτες έως 8 τετραγωνικά μέτρα

με μηχανισμό για μπάρα 18mm και με μηχανισμό silent system και soft close , με 4 συρτάρια, σωλήνες κρέμασης ενδυμάτων και εσωτερικά ράφια . Οι νέες μας ντουλάπες θα σχεδιαστούν σε 3D σχέδιο.

Τοποθέτηση πλακιδίων 70 m2

Η τοποθέτηση πλακιδίων γίνεται επάνω σε υπάρχον δάπεδο (μωσαϊκό-μάρμαρο). Προετοιμάζουμε το υπάρχον δάπεδο με αρμούς συστολής-διαστολής, τρίψιμο και επάλειψή του με χαλαζιακό αστάρι έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τέλεια και ασφαλή πρόσφυση του νέου δαπέδου. Αν υπάρχει ξύλινο δάπεδο το τρίβουμε, το στοκάρουμε και το γυαλίζουμε. Υπάρχει δυνατότητα να στρωθεί όλο το σπίτι με επιφάνεια Laminate. Τα πλακίδια στις κρεβατοκάμαρες μπορεί να είναι σε σχέδια με πολύ καλή απομίμηση ξύλου. Για τη βελτίωση της πρόσφυσης των πλακιδίων χρησιμοποιούμε μόνο ακρυλικές κόλλες μάρκας Keracoll και οι κόλες ενισχύονται εάν χρειαστεί και με πολυμερικές ρητίνες.Τα πλακίδια είναι γρανίτης μασίφ (gress porcelanato) και είναι επιλογής του ιδιοκτήτη με τιμή 20 ευρώ/τετραγωνικό μέτρο .

Νέα Ηλεκτρική Εγκατάσταση

 • Εξ’ ολοκλήρου νέα ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού που περιλαμβάνει τοποθέτηση νέου μονοφασικού πίνακα με επώνυμες ασφάλειες μάρκας HAGER με διαχωρισμό και κατασκευή ισχυρών και ασθενών ρευμάτων και μονοφασικό ρελέ ασφαλείας διαφυγής. Σε όλο το διαμέρισμα θα περαστούν νέες ηλεκτρικές γραμμές και η εγκατάσταση του σπιτιού θα περιλαμβάνει :
 • 4-6 ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΥΦΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
 • Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση κουζίνας ( πρίζες-παροχές-εγκαταστάσεις )
 • Νέα γραμμή πλυντηρίου πιάτων-ρούχων
 • Νέες ενισχυμένες γραμμές για air condition σε κάθε χώρο ξεχωριστά
 • Νέους ρευματοδότες σε όλο το σπίτι
 • Γραμμές τηλέφωνου εντός του διαμερίσματος και επίσης εγκαταστάσεις data με γραμμές utp για πολύ γρήγορο ίντερνετ και χρήση smart TV και άλλων ηλεκτρονικών μέσων
 • Γραμμές κεραίας TV και satellite εντός του διαμερίσματος
 • Εγκατάσταση καλωδιώσεων διζωνικού συναγερμού ( παγίδες στα παράθυρα και ραντάρ στους χώρους )
 • Γραμμή φωτισμού στο πατάρι
 • Γραμμή για φως κινδύνου ασφαλείας
 • Γραμμή για ηλεκτρονική κλειδαριά στην πόρτα της εισόδου
 • Τοποθέτηση νέων πριζοδιακοπτών
 • Η συνολική εγκατάσταση θα περιλαμβάνει 60-70 παροχές ρεύματος εντός του διαμερίσματος.
 • Μπορούμε εάν θέλουμε, για οικονομία ρεύματος να τοποθετήσουμε ειδική συσκευή χρήσης ρεύματος με κάρτα που θα χρησιμοποιούμε για το άνοιγμα της εξωτερικής πόρτας. Αυτό μας επιτρέπει φεύγοντας ο πελάτης από το διαμέρισμα, να ‘κλείνει’ ο γενικός του σπιτιού για να μην υπάρχει καμία κατανάλωση ρεύματος όταν στο διαμέρισμα δεν βρίσκεται κανείς ( π.χ. ανοιχτά και ξεχασμένα air conditions , θερμοσίφωνο , κουζίνα , στερεοφωνικό , τηλεόραση κλπ. ). Για να κατασκευαστεί πρέπει να περαστούν συγκεκριμένες έξτρα καλωδιώσεις καθώς και ο γενικός διακόπτης on-off με χρονοκαθυστέρηση προς αποφυγή ανωμαλιών.

Πόρτα ασφαλείας η οποία αποτελείται από:

 • Διπλή θωράκιση
 • Κάσα κλειστού τύπου με τρία νεύρα σε διάταξη Ω
 • Ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέους τύπου με εγγύηση 200 κιλών βάρους ο κάθε ένας
 • 16 σημεία κλειδώματος
 • Κλειδαριά SECUREMME με κύλινδρο K2, μικρό κλειδί και diffender διπλού καταπέλτη ( 5 χρόνια εγγύηση )
 • Σύρτη νυκτός με αυτόνομο κλείδωμα
 • Ανεμοφράκτη ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος
 • Επενδύσεις από laminate χωρίς σχέδιο , επίπεδο μέσα-έξω
 • Inox ή χρυσά επιστόμια
 • Πόμολα τύπου Bull

Αρχιτεκτονική και διακοσμητική Μελέτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση πλήρους αρχιτεκτονικής μελέτης για την αναδιαμόρφωση των χώρων του ακινήτου σας και επιμερίζεται στις εξής φάσεις:

 • Η πρώτη αφορά την Προμελέτη και Οριστική μελέτη
   Είναι η φάση που προκύπτουν διαφορετικές προτάσεις, καθώς και η επιλογή μιας από αυτές για υλοποίηση. Στη φάση αυτή προκύπτουν τα απαραίτητα προοπτικά σκίτσα και τρισδιάστατες απεικονίσεις με φωτορεαλισμό (3D-RENDER) για να περιγραφεί με πιστότητα η μελλοντική μας κατασκευή.
  Επιπροσθέτως προσφέρουμε την επιλογή της νέας καινοτόμου υπηρεσίας  για την απεικόνισης των 3D σχεδίων σε σύστημα VR (Εικονική πραγματικότητα) που συνοδεύει την υπηρεσία του φωτορεαλισμού.
 • Η δεύτερη φάση αφορά την Μελέτη Εφαρμογής και Κατασκευής
   Πρόκειται για την αναλυτική μελέτη εις βάθος όλων των κατασκευαστικών παραμέτρων του έργου και περιγράφει σε λεπτομερή σχέδια την κατασκευή, προκειμένου να υλοποιηθεί και αυτή η φάση ολοκληρώνεται με την συμφωνία μας για την κατασκευή της παραπάνω προμελέτης.
Εγγυήσεις
Τα υλικά κατασκευής που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι α΄ποιότητας και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών.
Η G Group θέλοντας να εξασφαλίσει τον πελάτη της, προσφέρει επιπλέον γραπτή εγγύηση 5 χρόνων για όλες τις κατασκευαστικές εργασίες του σπιτιού σας. Στο διάστημα αυτό και σε περίπτωση βλάβης, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την αποκατάσταση του προβλήματος.
ΕΓΓΥΗΣΗ G GROUP

 Παράδοση 50-60 ημέρες

Λεπτομέρειες Πακέτου για την Ανακαίνιση AIRBNB

Το πακέτο Ανακαίνιση AIRBNB περιλαμβάνει όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια όλων των υλικών που είναι απαραίτητα για την ανακαίνιση ενός σπιτιού και είναι υπολογισμένο για σπίτια μέχρι 70 τετραγωνικά  μέτρα.

Το κόστος και οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται στα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Οι ανάγκες και τα δεδομένα του κάθε σπιτιού είναι διαφορετικά και μόνο κατόπιν ελέγχου και μέτρησης του χώρου, μπορούμε να βγάλουμε οριστικό και ακριβές κόστος.

Σας ενδιαφέρει ή έχετε απορίες για το πακέτο AirBnb;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Ιδέες για το σπίτι σας και δείγματα της δουλειάς μας !

Ζήστε την εμπειρία της Φωτορελιστικής απεικόνησης του χώρου σας σε 360 πριν ακόμα κατασκευαστεί!360 Renovation Photo Tour
Επιτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε στο νέο σας σπίτι!