Ανακαίνιση Bronze Pack

/Ανακαίνιση Bronze Pack
Ανακαίνιση Bronze Pack 2020-02-11T09:04:36+00:00

Ανακαίνιση σπιτιού (Bronze Pack)  από 7.500€

Το πακέτο Ανακαίνισης Bronze περιλαμβάνει:

Παράδοση: 25-30 ημέρες


Λεπτομέρειες Πακέτου Bronze Pack

  • Το πακέτο ανακαίνιση σπιτιού (Bronze Pack) περιλαμβάνει όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια όλων των υλικών που είναι απαραίτητα για την ανακαίνιση ενός σπιτιού και είναι υπολογισμένο για σπίτια μέχρι 70 τετραγωνικά  μέτρα.
  • Το κόστος και οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται στα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Οι ανάγκες και τα δεδομένα του κάθε σπιτιού είναι διαφορετικά και μόνο έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό του χώρου, μπορούμε να βγάλουμε οριστικό και ακριβές κόστος.
  • Το τελικό κόστος διαμορφώνεται κατόπιν επικοινωνίας και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
  • Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα και επιτρέπουν στον πελάτη την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών και υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
  • Σε όλα τα πακέτα μπορούν να προστεθούν αλουμίνια και το κόστος θα υπολογισθεί ανάλογα με τα ανοίγματα και την ποιότητα (απλά, επάλληλα, συρόμενα, ανοιγόμενα, ανακλήσεις, θερμοδιακοπτόμενα), αλλά και ενδεχόμενη προσθαφαίρεση εργασιών (ευέλικτα πακέτα – ζητήστε προσφορά και ενημέρωση).
Στο συνολικό κόστος δέν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., ο οποίος συνυπολογίζεται στο τέλος των εκτελεσθέντων εργασιών.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 9589 001
Εγγυήσεις
Τα υλικά κατασκευής που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι α΄ποιότητας και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών.
Η G+G Group θέλοντας να εξασφαλίσει τον πελάτη της, προσφέρει επιπλέον γραπτή εγγύηση 5 χρόνων για όλες τις κατασκευαστικές εργασίες του σπιτιού σας. Στο διάστημα αυτό και σε περίπτωση βλάβης, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την αποκατάσταση του προβλήματος.
ΕΓΓΥΗΣΗ G+G GROUP

Σας ενδιαφέρει ή έχετε απορίες για το πακέτο Bronze;

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 9589 001

Ιδέες για το σπίτι σας και δείγματα της δουλειάς μας !