Ανακαίνιση μπάνιου: Δώστε χρώμα στο μπάνιο σας

//Ανακαίνιση μπάνιου: Δώστε χρώμα στο μπάνιο σας

Ανακαίνιση μπάνιου: Δώστε χρώμα στο μπάνιο σας

Αν θέλετε να δώσετε νέα πνοή ανακαινίζοντας το μπάνιο, τότε η καλύτερη ιδέα είναι να ξεκινήσετε βάφοντας τους τοίχους. Οι ιδέες και οι αποχρώσεις είναι πολλές και μπορούν να οδηγήσουν σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες από αυτές !

Παλ θαλασσί

Αυτή η απόχρωση του θαλασσί μοιάζει με λευκό αλλά είναι ελαφρώς πιο σκούρα. Το θαλασσί σε γενικές γραμμές θεωρείται ξεπερασμένο χρώμα για τους τοίχους του μπάνιου αλλά η απόχρωση του λευκού που πλησιάζει προς θαλασσί είναι “must” και μια πολύ ωραία ιδέα για τους τοίχους του μπάνιου. Επιπλέον, αυτό το χρώμα συνδυάζεται υπέροχα με λευκό και δίνει πολύ λάμψη και φωτεινότητα στο χώρο σας.

Λευκό

Το πολύ ανοιχτό θαλασσί που πλησιάζει προς το λευκό είναι και πάλι στη μόδα.

Διχρωμία

Ένα είδος βαψίματος που είναι πολύ της μόδας είναι η διχρωμία. Συνήθως για το μπάνιο επιλέγεται σαν βασικό χρώμα το λευκό και μια ακόμα απόχρωση. Έτσι, βάφετε το μισό πάνω μέρος των τοίχων με μια απόχρωση που σας αρέσει και το υπόλοιπο μισό με λευκή μπογιά.

Διακοσμήστε με τα πιο Απλά Χρώματα και Εντυπωσιάστε!

Παλ γκρι

Το απαλό γκρι είναι ένα χρώμα που επίσης συγκαταλέγεται στα κορυφαία για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Στο μπάνιο αυτό το χρώμα ταιριάζει ιδιαίτερα γιατί είναι απαλό, χαλαρωτικό και έχει χαρακτήρα. Επίσης συνδυάζεται πανεύκολα με πολλές άλλες αποχρώσεις.

Σκούρο γκρι

Για εσάς που αγαπάτε τη σοφιστικέ διακόσμηση στο σπίτι σας, το σκούρο γκρι είναι ένα χρώμα που σας ταιριάζει πολύ. Είναι μάλιστα πολύ δημοφιλές τελευταία και πολλοί το επιλέγουν για τους τοίχους του μπάνιου τους. Σαν χρώμα δίνει ατμοσφαιρική πινελιά στο μπάνιο σας και συνδυάζεται εύκολα με παλ αποχρώσεις.

Παλ ροδακινί

Αν είστε ρομαντικοί τύποι τότε αυτή η απόχρωση είναι για εσάς. Επιλέξτε την ειδικά αν το μπάνιο σας δεν διαθέτει πολλά κενά σημεία για να βαφτεί. Αυτό το χρώμα αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα αν χρησιμοποιηθεί σε πιο μικρές επιφάνειες.

Μαύρο

Μπορεί το μπάνιο να είναι ένας χώρος που χαλαρώνουμε και πολλές φορές παίρνουμε τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας σε αυτό (έχει αποδειχθεί και ισχύει), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να είναι βαμμένο σε απαλές αποχρώσεις. Το μαύρο είναι ένα πολύ δυναμικό χρώμα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά στη διακόσμηση μπορεί να προσθέσει στυλ και χαρακτήρα σε ένα χώρο.

Greek blue

Αυτό το χρώμα είναι πολύ στη μόδα τελευταία και το συναντάμε ακόμα και στους τοίχους του μπάνιου μας. Συνδυάζεται ιδανικά με λευκό, ενώ υπέροχος είναι κι ο συνδυασμός με ριγέ γκρι-λευκό τοίχο.

Θέλετε βοήθεια στην επιλογή χρωμάτων; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Δείτε επίσης: Ανακαίνιση σπιτιού 

By | 2020-02-11T08:16:55+00:00 Δεκέμβριος 10th, 2017|Νέα & ιδέες|568 Σχόλια

About the Author:

Comments are closed.