Ανακαίνιση καταστημάτων

/Ανακαίνιση καταστημάτων
Ανακαίνιση καταστημάτων 2020-02-10T13:18:33+00:00

Ανακαίνιση καταστημάτων

 Η ανακαίνιση καταστημάτων είναι ουσιαστικής σημασίας και αποτελεί επένδυση για κάθε επιχείρηση.

Σε μια εποχή που τα καταστήματα βιώνουν μια ακόμα κρίση, η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη καθώς ο καταναλωτής έχει πλέον αρκετές επιλογές. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι οι χαμηλές τιμές δεν είναι αρκετές για να προσελκύσουν τους πελάτες στα καταστήματα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Η ολική ανακαίνιση, ως διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας ενός καταστήματος, βρίσκεται στην καρδιά της προσπάθειας προσέλκυσης πελατών. Για το λόγο αυτό απαιτεί προσεκτικές κινήσεις από πλευράς ιδιοκτητών. Έρευνες από ψυχολόγους έδειξαν πως το περιβάλλον εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση κάθε ατόμου.

Πράγματι, ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Διότι αφενός περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.

Ένα θέμα που συχνά προβληματίζει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, είναι η συχνότητα με την οποία πρέπει να προβαίνουν σε ανακαίνιση του χώρου τους. Έχει αποδειχθεί ότι κάνοντας ανακαίνιση σε ένα κατάστημα υπολογίζεται να υπάρχει αύξηση στις πωλήσεις ακόμη και 30%!.

Ένας ανανεωμένος χώρος έχει θετική επίδραση όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών. Οι πελάτες ετσι, έχουν διάθεση να περάσουν χρόνο στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους. Επίσης βοηθά και στην ψυχολογία των υπαλλήλων, αυξάνοντας την απόδοση και τη διάθεσή τους να εργαστούν.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση.

Ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές υλικών και το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για κάθε είδος καταστήματος.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ανακαίνιση καταστημάτων σας ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας !

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!