Αγορά ή κατασκευή επίπλων: Τι να προσέξετε

//Αγορά ή κατασκευή επίπλων: Τι να προσέξετε

Αγορά ή κατασκευή επίπλων: Τι να προσέξετε

Ενδιαφέρεστε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κατάστημά σας και σκέφτεστε να αγοράσετε ή να κατασκευάσετε έπιπλα τα οποία να ταιριάζουν απόλυτα στην διαρρύθμιση του χώρου σας; Ακολουθήστε μερικές από τις συμβουλές παρακάτω και κάντε την ιδανική επιλογή για τον χώρο σας.

Καταρχάς, πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στα έπιπλα του σπιτιού ή του γραφείου σας, θα πρέπει να έχετε υπολογίσει σωστά τις διαστάσεις του χώρου. Στην συνέχεια, θα πρέπει το ύφασμα και το υλικό του σκελετού των επίπλων να ταιριάζει στο στυλ όχι μόνο το δικό σας, αλλά και του χώρου εν γένει. Η προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η άνεση, η λειτουργικότητα και η αντοχή στο χρόνο !
Αποφύγετε το νοβοπάν. Μπορεί το κόστος να ανέβει, όμως τα έπιπλά σας θα μπορούν να κρατήσουν για μια ζωή !
Δώστε προσοχή στην ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν εντός της ταπετσαρίας. Για παράδειγμα, μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι τα μαξιλάρια του καναπέ να έχουν λάστιχο. Επιπλέον, ελέγξτε αν τα μαξιλάρια του καναπέ παραμένουν στητά ή αν βυθίζονται / μετατοπίζονται.
Προτιμήστε το κάθισμα του καναπέ να έχει ιταλικούς, ελαστικούς ιμάντες με λινάτσα που είναι πολύ ανθεκτικοί !
Ο σκελετός του καναπέ δεν πρέπει να είναι «καρφωτός» αλλά δεμένος με γωνίες και ειδικούς τάκους. Όσο πιο γερός γενικά είναι ο σκελετός τόσο πιο δύσκολα θα χαλάσει ο καναπές !
Μπορείτε να δοκιμάσετε την ποιότητα του καναπέ, προσπαθώντας να τον σηκώσετε ! Όσο βαρύτερος είναι ο καναπές, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του σκελετού του. Εάν ο καναπές είναι ελαφρύς, είναι πολύ πιθανό ο σκελετός του να μην είναι καλής ποιότητας.

Για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία στην επιλογή των κατάλληλων επίπλων για το χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !

Δείτε επίσης: Ανακαίνιση σπιτιού 

By | 2020-02-11T08:17:24+00:00 Ιούλιος 31st, 2019|Νέα & ιδέες|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγορά ή κατασκευή επίπλων: Τι να προσέξετε

About the Author: